Rólunk

A fogyókúra egy jó eszköze lehet az életünk megváltoztatásának, de a tartós változásokhoz magunkban kell keresni a megoldást. A Herbicum a Homing filozófiája szerint az ideális állapot elérésében segítenek számodra!

Újragondoltuk a teázási szokásokat! Egy olyan innovatív, kellemesen friss ízű esszenciát hoztunk létre, mely ebben a rohanó világban egy egészséges mégis „instant” megoldást nyújthat a természetes testsúlycsökkentés elősegítésében.

Jelenlegi társadalmunkra jellemző, hogy a különféle élelmiszereken keresztül testünkbe kerülő szerteágazó méreganyagoktól szervezetünk természetes méregtelenítő rendszere nem tud megbirkózni. Mindezt tovább nehezíti a mozgásszegény, ámde mégis felgyorsult, stresszes életmód valamint a lelki megpróbáltatások. Mindezek nem megfelelő kezelése egyenes következmény lehet különféle betegségeknek és a túlsúlynak.

Célunk

Célul tűztem ki, hogy ebben a rohanó világban legyen egy olyan „instant” megoldás a fogyasztók konyhájában, mely egy alternatív megoldást nyújthat a természetes méregtelenítő folyamatok normalizálásában, az anyagcserezavarban, és a testsúlycsökkentés elősegítésében és támogatásában.

Katona Zoltán
Herbicum Diéta Megálmodója
személyi edző, táplálkozási szakértő, termékfejlesztő 

Küldetésünk

2011 óta küldetésemnek érzem, hogy segítsem a fogyni vágyókat. A különböző megoldások keresésének közepette kerültem közelebb a gyógynövényekhez is egy fitoterapeuta szakmai modul képzése során.  Ez indított el egy olyan új úton, melynek végeredményeként megszületett a Herbicum, ami nem egy egyszerű tea, hanem egy olyan esszencia, mely tömény hatóanyagának hála aktívan képes felvenni a harcot a plusz kilókkal.

Hitvallásom, hogy a fogyókúra egy jó eszköze lehet életünk megváltoztatásának, de a tartós változásokhoz magunkban kell keresni a megoldást.

Mindezeket szem előtt tartva a testsúlycsökkenés titka nem az éhezésben rejlik, hanem abban, hogy a szervezetedet segítsük abban, hogy minél inkább meg tudja emészteni a bevitt táplálékokat, melyben nagy segítségünkre lehet a Herbicum.

Tehát nem az a megoldás, hogyha éheztetjük magunkat, hanem az, ha végre tiszteletben tartjuk testünket. 

A Herbicum egy gyorsabb, hatékonyabb felhasználási lehetőséget kínál a gyógyteákkal szemben, melyben egy különleges eljárás segítségével a felhasznált gyógynövényekből almaecettel kivonatoltuk a hatóanyagokat, ezzel elérve, hogy mindezt egyszerűbben lehessen bejuttatni a szervezetbe, ráadásul a több 1000 éves almaecet élettani hatásaira alapozva mindez elősegíti testünk méregtelenítő, egészséges anyagcsere folyamatait.

Az alkalmazott receptúrának és a gyártási technológiának köszönhetően a Herbicum alkalmazása természetes méregtelenítő, vizelethajtó folyamatokat indíthat be, mely hatással lehet az anyagcsere normalizálására, fokozására, ezáltal segítheti az emésztést, és étvágycsökkentő hatású lehet, mindezek mellett megnehezítheti a zsírok lerakodását.

A Herbicum elkészítését két családi vállalkozás teszi lehetővé:

  • Dévaványán a Patkós Tibor által vezetett, Magyarország egyik legnagyobb, vadon termő gyógynövények feldolgozásával foglalkozó vállalkozás biztosítja a Herbicum hatóanyagának alapjait, melyből
  • Képíró Anita Tokaj hegyvidékes területén, Bodrogkeresztúron, Magyarország egyik legismertebb Borecet Műveknél készíti el a Herbicumot.

Fontosnak tartom azonban megjegyezni, hogy a Herbicum nem helyettesíti a kiegyensúlyozott változatos étrendet. A termék nem gyógyszer, és nem is csodaszer. Hatása csak elősegítheti az emésztést, gyorsíthatja a méregtelenítési folyamatokat, a súlycsökkenést, és folyamatos alkalmazása hozzásegítheti a használóját az egészségtudatos életmódhoz.