Partnerek részére

Ha Ön is szeretne partneri kapcsolatba kerülni, viszonteladónak lenni, vagy együtt dolgozni velünk, esetleg  termékeket bel- és/vagy külföldön értékesíteni akkor a legjobb helyen jár.

Milyen partnereket keresünk? 

  • Egészséges élelmiszereket forgalmazó boltok, drogériák, webáruházak (pl.: gyógynövény, bió, reform élelmiszerek, alapanyagok) tulajdonosait, üzemeltetőit.
  • Éttermek, Fitness termek, Egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások tulajdonosait, üzemeltetőit.
  • Olyan közösségi média tulajdonosait, üzemeltetőit akik online tartalmát 27 év feletti egészségtudatos hölgyek nagy számban látogatják.
  • Bel- és/vagy külföldi kapcsolatokkal rendelkező, vagy keresztmarketingre nyitott partnereket.

Jelentkezés menete

Kérjük vegye fel velük a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül!

Herbicum sikerek

Akik a herbicumot választották

Hozta az ígéretét A második gyermek születése után egyszerűen mintha megállt volna az anyagcserém, egy dekát nem voltam képes fogyni. A Herbicum már az első néhány hétben hozta az ígéretét: két hét alatt lefogytam 3,5 kilót, ami aztán nem is jött vissza. Elolvasom
Beindult a súlyvesztés

Amikor beleestem a klimax időszakába nagyon kétségbeestem, mert gyakorlatilag az anyagcserém egyik napról a másikra adta be az unalmast. Amióta a Herbicumot iszom két hónap alatt 7 kilót adtam le, ezzel beindult a súlyvesztés, majd további négy kilótól szabadultam meg.

Elolvasom

Anyagcserémet felgyorsította

… aktív életmódomat felváltotta az ülőmunka és az egész napos monitor bámulása. Itt-ott elkezdtek megjelenni a félelmetes hurkák. Barátnőm javaslatára kipróbáltam a Herbicumot. Az anyagcserémet egyértelműen felgyorsította, 2 kilót fogytam egy kúra után.

Elolvasom